Reçete Adı: FRAMBUAZLI VE KİVİLİ PASTA
      Malzemeleri:




    PANDİSPANYA
    12 Yumurta
    70 gr OVALETTE Pasta Katkı maddesi
    300 gr su
    400 gr Şeker
    560 gr Un
    40 gr Nişasta
    16 gr OVALETTE Kabartma Tozu



    100 gr OVALETTE krem patiserie tozu
    100 gr HULALA sıvı şanti
    200 gr OVALETTE BİTTER KONFİSERİ
    100 gr OVALETTE frambuazlı jöle
    20 gr OVALETTE beyaz jöle
    100 gr donmuş frambuaz
    2 adet kivi
      Yapılışı:



    Pandispanyanın bütün malzemesi miksere konulur.2dk orta, 3dk hızlı devirde çırpılır. 160-180 derecelik fırında pişirilir.


    Krem patiserie yapımı; 100 g r OVALETTE toz krem patiserie
    250-300 gr soğuk süt yada su iyice çırpılır .Krema haline gelir. Şanti konmuş katlar arasına frambuaz ve kivi konur.Krem patiserie ile dolgu tamamlanır.Üzeri şanti ile sıvanmış pasta için 100 gr OVALETTE frambuazlı jöle 5 gr su ile karıştırılarak dökülür.Beyaz jöle ile dekor desenler yapılır.Pasta üzerine frambuazlar ve kivilerle dekor yapılır.


TOP