Reçete Adı: ŞARLOT PASTA
      Malzemeleri:


    200 gr Ovalette Kakaolu Şarlot Pasta tozu
    250 ml. Su (25 derece)
    1000 gr Az çırpılmış Ovalette Krem Şanti Tozu veya Hulala Sıvı Krem Şanti
      Yapılışı:



    Ovalette Kakaolu Şarlot Tozu 25 derecelik ılık suda çırpma teli ile karıştırılarak eritilir.Daha sonra krem şanti ilave edilerek yedirilir ve çembere dökülür.(isteğe göre çemberin altına ve orta kısımlarına da pandispanya patları döşenir.)Yaklaşık 2 saat kadar derin dondurucuda bekletilir.Daha sonra çemberden çıkarılarak şarlot pasta tozunun çeşidine göre muhtelif meyvelerle veya kakao tozu ve çikolatayla dekoru yapılarak servise sunulur. Not: İsteğe göre şarlot tozu cinci değiştirilerek yada aynı pastanın ara katlarına farklı şarlot tozları ile yapılan karışımlarla değişik pastalar elde edilebilinir.


TOP